Serhat Ardahanspor, sezonun ilk devresini kapattı

Serhat Ardahanspor, sezonun ilk devresini kapattı Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Serhat Ardahanspor, ilk yarıda oynadığı 12 maçtan 6 galibiyet, 2 mağlubiyet, 4 beraberlik ile 14 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. Bordo mavili ekip grubu 22 puanla artı 2 averaj ile 4 sırada tamamladı. Hakan Koçer yönetimindeki Serhat Ardahanspor, Bölgesel Amatör Ligi 2023-2024 sezonunun...

Serhat Ardahanspor, sezonun ilk devresini kapattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat Ardahanspor, sezonun ilk devresini kapattı

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Serhat Ardahanspor, ilk yarıda oynadığı 12 maçtan 6 galibiyet, 2 mağlubiyet, 4 beraberlik ile 14 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. Bordo mavili ekip grubu 22 puanla artı 2 averaj ile 4 sırada tamamladı.

Hakan Koçer yönetimindeki Serhat Ardahanspor, Bölgesel Amatör Ligi 2023-2024 sezonunun ikinci yarısında kadrosuna 6 oyuncunun transfer edilmesi bekleniyor. Orta saya ve forvette yaşanan sorunları yeni oyuncular ile çözmek isteyen teknik heyet ve kulüp yöneticileri 4 Şubat’ta başlayacak ikinci sezon öncesi oyuncuları kampa aldığı öğrenildi.

Öte yandan Serhat Ardahanspor, kadrosunda yer alan Metehan Yatkın, Arda Şahin, Barış Altıntaş, Salih Aslan ve Ahmet Bilicen ile yollarını ayırdı.

Serhat Ardahanspor, sezonun ilk devresini kapattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.